O nama

o namaKnjigovodstvena kuća ABC Services  pruža knjigovodstvene i konsultantske usluge za domaća i strana privredna društva i preduzetnike.

Tim lider i šef računovodstva naše kuće je gospođa Branka Luković, Ekonomista sa 35 godina radnog iskustva u knjigovodstvu, Ovlašćeni Računovođa sa važećom Licencom Saveza Računovođa i Revizora Srbije.

Radeći posao precizno, profesionalno i ažurno prilagođavamo naše usluge svakom klijentu ponaosob. Konstantan rast knjigovodstvene kuće ABC Services zasnovan je na jasnom i čvrstom stavu – potrebe naših klijenata su naš imperativ. Takav stav omogućio nam je da ostavimo veoma jasan trag kod naših klijenata, jer su prepoznali naša nastojanja da  obezbedimo usluge koje će odgovarati njihovim potrebama i rastu njihovog poslovanja. Preko 90% naših klijenata preporučilo nas je novim klijentima. Poverenje i lojalnost se ne stiču lako –  morate ih zasluživati svakodnevno!

Tim knjigovodstvene kuće ABC Services preuzima svu odgovornost za svoj rad. Poverenje i lojalnost smo stekli pružajući konzistentne i profesionalne usluge. Tesno sarađujemo sa našim klijentima kada se bavimo njihovim dokumentima i poslovnim informacijama. Stoga, bezbednost u svakom pogledu shvatamo veoma ozbiljno i sa poverljivim dokumentima i informacijama o poslovanju naših klijenata postupamo kao da su naši. Knjigovodstvena kuća ABC Services je izradila vrlo stroge politike i procedure kojima obezbeđuje najviši stepen bezbednosti. To je srž našeg poslovanja i odgovornosti.

Posvećujemo velike napore i sredstva da inkorporiramo znanja i informacije u usluge koje nudimo svojim klijentima, kako biste kao klijenti bili potpuno zadovoljni i zaštićeni. Zaposleni u ABC Services-u redovno posećuju sve stručne i edukativne seminare i predavanja koje organizuje partnerska Kompanija Ing-Pro, koja u okviru svoje delatnosti redovno  organizuje skupove, savetovanja i obuke s pravnom i ekonomskom tematikom, o zakonima koji su ne samo aktualni već su i u najširoj primeni unutar zakonodavstva Republike Srbije. Ovakav vid organizacije postao je neizbežan način upoznavanja s brojnim nedoumicama i problemima u praksi, ali i put ka njihovom bržem i uspešnijem prevazilaženju i primjenjivanju propisa u praksi.

Prethodno navedeno je samo deo posla koji obavljamo za naše klijente i sve u cilju zadovoljenja potreba istih.

Ukoliko niste naš klijent, a treba Vam stručan računovodstveni tim kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom ili zakažite sastanak lično u našim kancelarijama, koje se nalaze  u Beogradu, u ulici Višnjička 74, te posle konsultacija i savetovanja koje je besplatno odlučite da li želite uspešnu saradnju sa našim timom.

Vaš ABC Services tim